Podrobnosti recenze

6.4 16 10
Filmobanka
petr12
petr12
Listopad 11, 2011 9377
(Upraven: Červen 12, 2015)
Celkové hodnocení

7.0
Příběh

7.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

7.0
Zpracování

7.0
Musím říct, že mě dost překvapilo velmi nízké hodnocení některých uživatelů. Mně film vyloženě "sednul", možná je nutné ho vidět v té pravé náladě. Líbí se mi, když se ve filmu objeví normální lidi, a třeba i v ne zrovna luxusním prostředí. I takový je život. Těch vystajlovaných gayů s posledním modelem ultratenkého tabletu je ve filmech až dost. Je pravda, že by neškodilo lépe vybalancovat poměr mezi zobrazením zemědělských prací (ubrat) a vyvíjejícím se vztahem obou kluků (přidat), ale to je asi tak jediné, co bych tomu vytknul.

Třeba by nějaký odborník na zemědělskou výrobu odhalil nějaké nesmysly, ale na mě prostředí a to co se v něm dělo působilo věrohodně a přirozeně. Zrovna tak na mě působily i herecké výkony. A vůbec mi nevadí absence nějakého výraznějšího děje nebo dramatických zvratů. Dokážu si představit, že přesně takhle by se to mohlo v reálném životě odehrát.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.