Podrobnosti recenze

9.2 30 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Leden 14, 2017 11663
(Upraven: Srpen 12, 2018)
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Naprosto úžasná věc, od první do poslední minuty. Oba herci v hlavních rolích jsou vynikající, věřil jsem jim každé slovo. Velmi působivé je neokoukané prostředí drsného yorkshirského venkova (bydlet bych tam tedy fakt nechtěl) a pohled na každodenní úmornou farmářskou práci. Ačkoli film je často přirovnáván ke Zkrocené hoře (proč ne, nějaké paralely tam jsou), mně spíš připomíná vynikající španělský film Ander, který je zde rovněž v databázi. Ubírám pár hvězdiček za určitou míru nevěrohodnosti, kterou vnímám ve scénáři, zvlášť v jeho závěru - nemůžu uvěřit, že tak vyrovnaný a atraktivní chlap, kterého představuje božský Alec Secareanu, by se zahazoval s takovou troskou, kterou skvěle hraje Josh O´Connor.

Poznámka: Až bude dostupný film a anglické titulky, rád přeložím, i když už teď vím, že nemám šanci se ani přiblížit mistrovským titulkům Anny Kareninové, se kterými jsem film viděl na Mezipatrech. Klobouk dolů.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.