Podrobnosti recenze

5.4 3 10
feriado portada.png
Filmobanka
petr12
petr12
Duben 09, 2014 1999
Celkové hodnocení

6.0
Příběh

6.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

5.0
Zpracování

6.0

Ekvádorské Andy, vysokohorská městečka podobná jako vejce vejci se čtvercovým náměstím a parčíkem uprostřed (většinou mají název "Plaza de Armas"), to všechno na mě po letech dýchlo.

Film se vrací se do období ekvádorské finanční krize a pádu bank. Juan Pablo, samotářský jemný mladíček se zájmem o poezii, je poslán otcem na venkov do hor ke strýci, aby se vyhnul nepokojům, které tehdy s Ekvádorem pěkně zamávaly. Jeho bratranci jej zrovna moc v lásce nemají, a tak se nakonec dostane do společnosti jednoho místního mladého muže Juana (S.A.Paredes - indiánské předky tento ekvádorský herec nezapře ...).

Kromě dvou záběrů jsem tam podobnost s Marco Bergerem žádnou neviděl, protože v tomto filmu byl děj, příběh, ale musím zároveň souhlasit s petrem12, že to erotické napětí tam skutečně moc nebylo. Film pro mě zajímavý, slušný průměr.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.