Podrobnosti recenze

8.5 16 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Červenec 27, 2016 15183
(Upraven: Prosinec 19, 2021)
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

8.0
Zpracování

10.0
Jako celek na mě film zapůsobil velmi dobře. Ocitl jsem se v některých pasážích skoro jako "v pohádce" mezi tak tolerantními lidmi, jindy to tam tak trošku skřípalo.

Dílko ale ve mě zůstalo, a toho si cením nejvíce, to je vždy ukazatel, zda mě "to" doopravdy zaujalo. Oceňuji především citlivou ruku ve výběru herců. L.Hofmann to zahrál excelentně, když se podívám, že hrál i v jiných filmech a seriálech naprosto odlišné role, takže smekám.

Ale i většina ostatních rolí (mladí i starší) byly zahrány profesionálně a umocnily celkový dojem. Taktéž zpracování bylo na vysoké úrovni, kamera ... Co člověk, to názor.

Budete mít rádi naprosto dokonalého jedince? Já raději někoho, kdo má znaménko třeba na nose, ve škole neměl samé jedničky, protože vím, že je to člověk a ne dokonalý bůh. To není příměr k herci L.Hofmannovi. A tak to mám i s tímto filmem. I když nemohu dát v průměru čistou desítku, tak ve mě zůstane a budu jej mít raději, jak kdejaký film za plných deset.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.