Podrobnosti recenze

7.5 25 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Listopad 26, 2017 9389
(Upraven: Červen 18, 2018)
Celkové hodnocení

7.3
Příběh

8.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

9.0
Zpracování

6.0
Hodně se ztotožňuju s názory dominika a jiriho.twista. Nechala jsem si čas, než jsem se rozhodla pro recenzi. Film jsem viděla ten samý den, co jsem dočetla knížku, takže jsem toho byla ještě plná, jelikož kniha je jedním slovem dokonalá (důkazem je fakt, že jsem za ty dva dny, co jsem ji četla, naspala sotva pár hodin :D)
Takže hlavní hrdina... no, nic moc, nelíbil se mi už na coveru a bohužel mě nepřesvědčilo ani jeho hraní. Vynahrazují to ostatní herci. Zpracování po technické stránce je dle mého perfektní, ale bohužel ani skutečnost, že je toho ve filmu o něco víc, než v knize, celkový dojem nezachránil. Vlastně to na mě mělo úplně opačný účinek. Moc všeho okolo a ve stejné míře i příběh Simona, který by měl být klíčový. Jenže s odstupem času chápu, proč to tak dopadlo. Jako kdyby měli tvůrci strach, to pořádně rozvinout, prostě tomu něco chybělo. To co mají typické gay filmy. Kdybych všude nenarážela na trailery a pozvánky do kina, už bych si na tenhle počin ani nevzpomněla. Obávám se též, že můj pohled by byl jiný, kdybych v tu samou dobu nedokoukala Skam, který se stal mou srdcovkou a položil tak Simona na lopatky. Rozhodně ho ale nechci úplně zatratit, protože kniha byla skvělá a za jedno shlédnutí tenhle film určitě stojí :)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.