Podrobnosti recenze

7.6 12 10
71NNn0D1_b31573_c.jpg
Filmobanka
petr12
petr12
Červen 07, 2016 5127
(Upraven: Březen 28, 2024)
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

7.0
Abych se neopakoval, tak hlavně pro mě vcelku příjemné zjištění, že byl seriál zajímavý, upoutaly mě hlavně dobré výkony hlavních představitelů, velkých sympaťáků, trošku na rozpacích jsem z těch některých cenzorských stříhů, které plynulost pro mě narušily. Proč to ti debilní čínští "cenzoři" dělají, to si neuvědomují, že tupou politikou jednoho dítěte je nyní v Číně o několik desítek a desítek milionů mužů navíc a zkuste si vynásobit 1,4 miliardy krát 4% ... U těch počtů se mi protáčí panenky. A jaký musí být udušený gigantický potenciál třeba jen BL produkce v Číně, když ji srovnáme s Taiwanem s pouhými 23 mil. obyvatel.

Číňané jsou známí plagiátorstvím, a tak mě ani nepřekvapilo, že občas zazněly tóny kytary tak, jako bychom se ocitli uprostřed Zkrocené hory, ale na druhé straně velmi hezká melodie, píseň, provázející seriál a mimo hodnocení musím říci, že ten "chudší" tatínek s těmi prošedivělými vlasy kolem uší byl také zatraceně sexy jako ti dva kluci. Kdo má čas, neměl by tento seriál minout.
https://mydramalist.com/16549-addicted-heroin

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.