Podrobnosti recenze

6.3 6 10
Filmobanka
Hadonos
Hadonos
Červen 23, 2017 5999
(Upraven: Prosinec 27, 2018)
Celkové hodnocení

5.0
Příběh

4.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

5.0
Zpracování

5.0

Film na mě zapůsobil jen částečně. Styl spíše konverzační, zdálky mi někdy připadal, jakoby tvůrci byli ovlivněni filmem Weekend (II). Herecky slušné, ale zase naopak mi typově nesedl do role fotbalisty ten mladší z obou (heteráckého fotbalisty?). Určitě není snímek k zahození, ale ...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.