Podrobnosti recenze

7.9 3 10
Filmobanka
erthos
erthos
Únor 26, 2009 2322
Celkové hodnocení

7.0
Příběh

7.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

7.0
Zpracování

8.0
Šílené anime určené hlavně pro pobavení.(Tohle bylo vůbec moje první anime. Dovedete si představit ten šok, pro zamerikazovaného Evropana? Jediné, co mě běželo hlavou bylo: Japonci jsou šílení! Postupem času se mi však dostalo pod kůži a dnes můžu hrdě prohlásit, že šílená jsem já.^_^ )
A Yuki je nehorázně sexy!

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.