Podrobnosti recenze

8.3 11 10
Captura de Tela 2018-11-30 às 22.39.54.png
Filmobanka
petr12
petr12
Prosinec 02, 2018 6461
Celkové hodnocení

7.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

5.0
Zvuk

10.0
Zpracování

5.0
Urcite film zaujal ...vyber chalana ako herca, ktory prisiel do rodiny sa mi nepacil. Ani jeho herectvo. Jeho text, ktorym sa prezentoval bol silnejsej povahy, ako bola jeho marmeladova osobnost. Nevyrazny a nebojim sa povedat, ze mi vadila i jeho vytocenost. Ten druhy chlapec - domaci bol v pohode. Texty ktore produkoval boli na neho napasovane a navyse bol fyzicky velmi pekny. Pacilo sa mi i jeho herectvo, akoby trosicku upozadene a predsa vyrazne. K filmu sa urcite este vratim. Dakujem Vam pekne.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.