Podrobnosti recenze

8.1 5 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Červenec 08, 2018 4064
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

8.0
Nakonec jsem nevydržela a shlédla celou sérii s angl.titulky, ač jsem rozuměla tak každému třetímu slovu! A nedej bože, abych to viděla v češtině, tak mám zase o další posedlost postaráno. Together with me je dle mého o několik levelů jinde než další BL asijské seriály. Nepočítám do toho Love by Chance, který mě též dostal, ale TWM je přece jen trochu jinde. Řekla bych, že je dospělejší, propracovanější, odvážnější a svižnější. Sice tu máme opět bandu vysokoškoláků, ale tentokrát tvůrci sáhli po odrostlejších hercích. Na všechny, včetně holek je opět velmi hezký pohled a mezi hlavními představiteli to neskutečně jiskří. Každý intimní kontakt ve mně vzbuzoval pocit skutečnosti.
Seriál by si určitě zasloužil české titulky a pevně věřím, že se někde nakonec najdou samostatné, aby se do nich Škaredé Káčátko mohla pustit.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.