Podrobnosti recenze

6.5 3 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Únor 04, 2019 1388
(Upraven: Říjen 26, 2023)
Celkové hodnocení

7.3
Příběh

7.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

7.0
Zpracování

8.0
Zpočátku se mi zdála postava matky Liu afektovaná a místo komediálnosti na mě spíše útočila teatrálonost. Ale jsme ve východní Asii a námět a příběh zase tak špatné nejsou. Naopak. A když potom vše bylo okořeněno nejen jejím synem, ale především sympatickým Jayem (Roy Chiu), vyloupl se na mě příběh, na který jsem se zčásti díval znovu. Možná je to jen můj dojem a film zde sklidí odsouzení. Já si dokonce myslím, že by snímku slušelo i přeložení do češtiny nebo slovenštiny pro širší okruh uživatelů GT ...
https://mydramalist.com/28851-dear-ex

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.