Podrobnosti recenze

6.8 5 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Duben 28, 2019 1782
Celkové hodnocení

4.0
Příběh

2.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

6.0
Zpracování

2.0
Na seriál jsem byl zvědavý, už po pár dílech ale prvotní zvědavost klesla. Pochopil jsem, že je to prostě americký seriál pro Amíky, takže "ano, bude to o něčem zvrhlém, ale nesmí tam být vidět nic, co by pohoršilo našeho pejska, sousedovic kočičku, děti z Afriky a paní prezidentovou. A aby tam toho sexu nebylo moc, přidáme do toho nějaké vztahy a ponaučení". Nutno ovšem také napsat, že seriál má krom rádobyvtipných scén i ty opravdu vtipné. Z hlediska gay tématu mě asi nejvíc vadilo to, že na první pohled buzna má sex s holkou. No, tak jo, asi byl chlapec zmatený a hledal se... :-)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.