Podrobnosti recenze

6.6 8 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Prosinec 25, 2017 4599
Celkové hodnocení

5.0
Příběh

4.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

5.0
Zpracování

5.0
Vychutnal jsem si český dabing, ale film mě tak zase moc neoslovil. Ba naopak. Když chvíli po začátku, jak končí titulky, se poprvé objevuje scéna o "bohaprosté díře v mém životě", úplně se mi zvedl kufr nejen vzteky a scénu jsem musel přetočit.

Jak je vůbec možné, že v "zemi neomezených možností", kde zrovna tak potkáte houmlesáky jako např. u nás a kde během tornád létají vzduchem papírové domy, se toto děje a vše se zakrývá pánbíčkařením a naprostou lží, na to prostě nemám nervy a patří to do min.století. Ale film jsem dodíval, především zásluhou hlavního představitele (Lucas Hedges) a též, že to bylo dle skutečné události (a skutečný hrdina nyní žije spokojeně v USA se s vým manželem - jak je to v protikladu - muž může mít manžela a na druhé straně jej mohou poslat na převýchovu). Herecké australsko-americké hvězdy v roli rodičů zahrály jen průměr a jistě by tyto jednodužší role zahráli stejně herci provinční, ne-li líp.

Ve filmu hraje malou roličku i Xavier Dolan a též gay-zpěvák Troye Sivan, jehož písně jsou dostupné např. na YT a ve snímku i zpívá (jako doprovodná hudba).

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.