Podrobnosti recenze

7.7 16 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Červenec 10, 2019 7453
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

10.0
Oddechovka na večer. A hlavně jsem si připomněl, jak to celé probíhalo i u mě. Spousta detailů byla tak hrozně stejných. Úplně stejně jsem se bál rodiny a hlavně matky, co řekne. A celou tu dobu to také tušila a vzala to úplně v pohodě. Ten film byl totožný až neuvěřitelně s tím mým, až na to, že jsme ubytovali kolegu z práce :) A jsme spolu už 5 let, a v tu dobu nám nebylo ani 20 a teď jsme registrovaní.
Herecké výkony skvělé, jak kdyby to prožívali všechno a ani bych se nedivil, kdyby mezi nimi přece jen nějaká ta jiskra byla i za kamerou.
Už mám dost tady těch strašných dramat a hororů o tom, jak je coming out těžký, jak to rodina a přátelé nepochopí, stanete se obětí společnosti, ztratíte všechny, budete šikanovaní... Pak se nemají lidé bát se přiznat, přitom neznám člověka, u kterého by to v dnešní době tak bylo. Maximálně rodičům chvíli trvalo, než se s tím smířili, protože třeba byli věřící. I já jsem otálel hrozně dlouho s přiznáním, protože jsem na takovéto nepravdivé a zavádějící filmy koukal. Protože reálně se to může možná stávat víc na východě, ale u nás je to jen hrstka případů! Takže nebojte se přiznat se, 99,9% případů dopadá dobře, i když rodiče slyšíte vtipkovat na toto téma, když to vidí, nemyslí to tak, u vás to vezmou jinak. Taky se smějí vtipům o blondýnkách a přece kvůli tomu nebudou odstrkovat všechny blondýnky z rodiny a okolí.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.