Podrobnosti recenze

8.0 14 10
Filmobanka
TheTrouble
TheTrouble
Listopad 06, 2018 1793
Celkové hodnocení

8.8
Příběh

6.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
BR je podle mě třeba brát s jistým nadhledem, prostě jako film. Ne jako nějaký pomník, ne jako dokument, jako film inspirovaný životem jedné z největších postav hudební scény 20. století. Jako takový totiž obstojí. Ne bez výhrad, ale u mě obstojí. Samozřejmě, je to film, který má vydělat, má nadchnout masy, ne nás něco naučit - jako třeba toleranci. Na to holt musíme jinam. Když ke snímku přistupuju s tímhle vědomím, líbí se mi. Příběh by mohl být hutnější a míň patetický, děj přehlednější a bez hraní si s časem a fakty. Herecké výkony mě převážně přesvědčily, Rami si dle mého zaslouží ocenění, jelikož nastudovat Freddieho muselo dát zabrat.
Hudba je samozřejmě úžasná, masky, "kulisy", střih, zvuk všechno dost autentické, to film pozvedá, dělá z něj zábavnou věc, která se dá vidět víckrát (i když máte výhrady). Za mě skvělá podívaná, doporučuji.

A strašně by mě zajímala čínská verze, vážně, protože jestli tohle potřebuje cenzurovat...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.