Podrobnosti recenze

9.4 20 10
Filmobanka
Ien25
Ien25
Říjen 09, 2019 7616
Celkové hodnocení

4.8
Příběh

4.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

3.0
Zpracování

5.0
Dějová zápletka je většinu seriálu velice jednoduchá. Několikrát zklamaný Tharn se zamiluje do vztahy nepolíbeného Typa, jehož postoj ke gayům ovlivnil negativní zážitek z dětství. Kromě Typova nahrávače Techna působí ostatní postavy jakoby jen dopočtu a svůj prostor bohužel dostávají až v závěrečné fázi celé série. Tvůrcům se ale podařilo geniální věc, kterou jsem pochopil později, když už jsem byl doslova lapen. Docela rychlým střídáním záběrů na scénu navodili dojem akce. I když se téměř nic nedělo. No a intimní scény jsou jen pomyslnou třešničkou na dortu útočící na panická srdce náctiletých diváků. Mně vykouzlily jen úsměv a díky za něj.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.