Podrobnosti recenze

9.5 10 10
(Upraven: Únor 18, 2021)
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Když se prokoušete prvním dílem, který je spíše takový seznamovací s postavami příběhu, tak vás další díly zcela pohltí. Nedá se od toho odtrhnout - já celou sérii shlédl na 2x. Zajímavý příběh, který krásně vyvrcholí v devátém díle. Tam mohla klidně tato série končit a my by jsme si mohli jen představovat, jak si krásně všichni v lásce užívali celý svůj další život . Nevím, proč byl natočen desátý díl, vůbec mi to nedávalo smysl. Ti, kdož psali scénář, asi nemají rádi pozitivní konce a tak natočili desátý díl, který nejprve nechápete o čem je (vše se posunulo v čase a vy se ztrácíte v ději a snažíte zjistit co se vlastně stalo) a když vám to dojde, cítíte zklamání. Při prvním shlédnutí jsem litoval, že jsem se na desátý díl díval - tento díl zkazil můj dojem z celého seriálu. Po čase jsem se na seriál podíval ještě jednou, a již mi tam tak ten poslední díl nevadil. Za prvé jsem již věděl, co přijde, takže jsem na to koukal více očima postav, které to prožívali a za druhé jsem musel přiznat, že v životě to tak někdy chodí a to co by jsme chtěli, se většinou nesplní. Takže příběh super, zvláště v dílech 1-9, herce hlavních postav si zamilujete, jsou vynikající a naprosto uvěřitelní.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.