Podrobnosti recenze

5.3 9 10
Filmobanka
tomas106
tomas106
Březen 31, 2020 2045
(Upraven: Říjen 28, 2023)
Celkové hodnocení

5.8
Příběh

3.0
Herecké výkony

5.0
Zvuk

7.0
Zpracování

8.0
Snad se mohu počítat do užší skupiny uživatelů tady na GT, kteří zhlédli stovky, ba tisíce krátkých filmů s gay tématikou. A z tohoto mého "přehledu-pohledu" jsem se díval na tento kraťas a musím říci, že se mě prakticky nedotkl. Dle mě bylo vše "vyrobeno" na efekt, záměrně, plánovitě, jakoby tvůrci chtěli dokázat, že taková je vyspělá demokratická společnost. Dle mě není a hlavně konec byl nepřirozený, neevropský, spíše mi to připomínalo americké sladkobolné falešné dojáky. Ani hlavní "hrdinové" mě moc neoslovili, a to jak oplácaný "zpěvák", tak i opálený "košíkář". Ještěže do celkového průměru v mém hodnocení to dotáhl zvuk a zpracování.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.