Podrobnosti recenze

4.3 3 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Srpen 09, 2017 2027
Celkové hodnocení

6.3
Příběh

5.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

7.0
Zpracování

7.0

"Nasraní" heteráci, co film odsuzují na ČSFD a dávají mu nejnižší ohodnocení, mě nechávají chladným. Navíc já jsem tam nikde mladíčky neviděl, max. mladé muže kolem třiceti let.

Co si na filmu cením je, že příběh se klidně mohl či může stát a snahu Dennise z toho všeho nějak "vybruslit". Jako černá komedie mi to moc nepřišlo, ale celkově si snímku považuji jako solidního průměru a též že obsah je zcela 100% gay.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.