Podrobnosti recenze

7.9 11 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Únor 25, 2020 5060
Celkové hodnocení

5.8
Příběh

7.0
Herecké výkony

5.0
Zvuk

7.0
Zpracování

4.0
Co k tomu říci, pokud má někdo rád filmy o středoškolské romanci a coming-outu, bude tento film pro něj. Pro mě to byl lehký nadprůměr. Příběh vůbec není špatný, naopak zobrazuje pořád aktuální téma jak teenagerského života, tak i poznání své orientace, s tím dobrým i špatným. Spíše se mi moc nelíbilo jeho zpracování, v seriálu bylo pár chvil, které mi nedávaly smysl. Herci jsou roztomilí, o tom žádná, ale podobně jako v Love Simon mi i tam chybí větší výraz emocí.

Je to takový seriál plný klišé, které někteří milují, jiní nenávidí. Rozhodně ale stojí za to se na tento seriál kouknout, pokud je to právě váš šálek kávy.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.