Podrobnosti recenze
5.8 3 10Ač vůbec nemusím seriály typu záchranářů a detektivů (i když jejich práce je nedocenitelná a vážím si jí), na českých kanálech se na party českých vysloužilých herců, co vždy včas přijedou a všechno vyřeší, vůbec nedívám, přesto jsem se do tohoto seriálu USA pustil.
A jak píše TheTrouble ve svém prvním odstavci, když jsem se postupně seznamoval s jednotlivými postavami "týmu", musel jsem se pousmát, neboť tam snad už chyběl pouze Aboridžinec a indická hidžra. Gay linka, jak by se po úvodním díle mohlo zdát, není vůbec nosná, v dalších a dalších dílech je téměř upozaděná a díly se postupně věnují především samotné práci hasičů a záchranařů, a to mě přestávalo bavit. Proto též strhávám bod za příběh.
Naopak za herecké výkony jeden bodík k průměru 6 (více tomuto seriálu dát nemohu) přidávám za herecké výkony. Zaujala mě především postava Michelle (Liv Tyler), které jsem věřil v jejím hledání své ztracené sestry a pak jako uživatele těchto stránek mě nemohl minout sympatický Brazilec Rafael Silva (hraje postavu Carlose, také gay). Především kvůli těmito dvěma hercům spíše seriál doporučuji.