Podrobnosti recenze

7.2 8 10
Filmobanka
Hadonos
Hadonos
Listopad 28, 2016 4267
Celkové hodnocení
 
7.0
Příběh
 
6.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
7.0
Zpracování
 
7.0
Nič zásadné, ale stále jeden z tých lepších. Ako kraťas mierne dlhší, takže má primerané tempo, čas na vybudovanie nálady, herci dostanú príležitosť zahrať si. Z Matthieu Dessertine-a tu vytiahli erotična až zabolí pri srdci :) Hoci "francuzáky" vedia byť noroticky ťažké, zároveň bývajú až prekvapujúco profesionálne spravené - o 1992ke našťastie platí skôr to druhé, a bez výtky. Aj na malom priestore dali filmu look, akoby nakrúcali celovečerák.

Mrzelo ma ako dopadla "ilustračná scéna" s drogami a šikanou, bez ďalšieho dovetku. Mrzelo ma ako mladí potrebujú zatĺkať a neriešiť veci s tými, ktorí majú moc ich riešiť. Mrzelo ma ako Martin odrbáva svojho trpezlivého otca.

Nie úplne som rozumel, čo sa v Dominique-ovi (ktorý má priateľku) zlomilo a zrazu bol ochotný s Martinom ísť "do toho" - čo vyzeralo komicky skoro ako "mládenec si zaplatí na sex o čosi staršieho učiteľa". No dajme tomu že prevrátili na ruby klišé ... :)

Prevracanie na ruby mi bolo vôbec sympatické: Spôsob ako prakticky/technicky pojme Dominique sex - a že si Martin dokáže povedať "nie, takto som si to nepredstavoval" - a že to naozaj vyskúšajú inak. Edukatívne pre 99% teplých!!! :D Že ak dvaja amatéri nevedia ako, tak to je neromantické, rýchle a možno aj nepríjemné ... ale že sa pri tom netvária ako boxeri, ale usmejú sa, sú nežní a láskaví (aj keď si to obaja predstavovali inak). Sympatické bolo ako Dominique "po heterácky" nechcel aby sa v škole k sebe priznávali, a predsa ...

Obzvlášť kvitujem scénu kde otec vezme syna na nočnú shiftu, aby mu ukázal odkiaľ sa berú peniaze. (Aj keď mohol byť adresnejší.) Aj to, ako zareaguje keď objaví synove pornografické video ...

Je krásne vidieť, že inteligentní ľudia vedia stráviť situácie bez kriku a drámy, ako ľudia.

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.