Podrobnosti recenze

9.5 12 10
Filmobanka
Mataa
Mataa
Listopad 23, 2020 3732
(Upraven: Říjen 29, 2023)
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
I TOLD SUNSET ABOUT YOU
"...Je to příběh dvou lidí...") jak napsala Mataa.
Malá negativa pro mě: někdy umělé natahování (jako u kolumbijské Ošklivky Betty), jindy se mi zdálo počínání Teh-a až nelogické (ale jsme v seriálu a v Asii). Souhlas s Extasy - strašně málo intimností, až mi to připadalo takové umělé jako z dob počátku kinematografie a ne 21. století. Úsměvné bylo v posledních dvou dílech "plakání" Teh-a, až u jednoho záběru jsem se místo pláče rozesmál, kdy škleb byl tak dlouhý a obrovský s tekoucí vodou z očí a umělým soplem z nosu ...
Velká pozitiva: hudba opravdu moc dobrá na to, že jsem u Thajska zvyklý spíše na tklivé klavíry, kdy skladbu od skladby nepoznám, že by se nějak lišila (tady ano), dobré herectví a Hoon - sympoš (bratr Teh-a).
https://mydramalist.com/55651-bkpp

I PROMISED YOU THE MOON
Většinou to tak bývá, že druhé série nebývají tak dobré, někdy je to jen odvar. Tady v tomto případě tomu tak není. V mém případě si troufám tvrdit, že dvojka je snad ještě o chlup lepší, než jednička. Veškeré klady a přednosti tohoto vyspělého a trošku "jiného" seriálu od šablony těch thajských zůstaly a přidaly se k nim další. Dvojka je dospěláčtější, drží se pevně hlavní linky obou nejdůležitějších postav a je hodně ze života. Ba já už i věřil po čtvtrém díle, že to dopadne tak, jak v životě často a už mě to ani nemrzelo. Teh je Asiat každým coulem na rozdíl od některých asijských výjimek, u kterých se to téměř nepozná. U tohoto jednadvacetiletého herce ale výraz a hraní bylo tak uvěřitelné a osobnost tak výrazně přitažlivá se svými ďolíčky ve tvářích. Oh-aew byl jiný, ale také velmi zajímavý. Hudba skvělá. K naprosté dokonalosti chybělo u zpracování už jen to, že asi dvě tři scény se mi zdály zbytečně moc protažené. Velká spokojenost.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.