Podrobnosti recenze

9.4 20 10
Filmobanka
Ien25
Ien25
Říjen 09, 2019 7615
(Upraven: Říjen 29, 2023)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Mimořádně dobrý BL z Thajska. Na druhém obrázku ve složce Obrázky to Tharnovi v devětadvaceti letech, kdy hraje o deset let mladšího studenta, neskutečně sekne. Pokud jste schopni strávit, překonat asijské filmové manýry (strnulost ve vyhrocených scénách, afektovanost, přehrávání, některé komediální skeče, kdy se Asijci válí smíchy a pro Evropany je to spíše k pláči), tak máte vyhráno.
Velmi sympatičtí hetero (?) herci obou hlavních rolí (22 a 29 let), roztomilá postava Type-ho mě okouzlila tak, že jsem mu to žral s úsměvem i s navijákem, myslím tím to, že přes den byl tvrdý homofob s urážlivou mluvou a večer se nebál Tharna zeptat, jestli by mu to zase "udělal". Nejlépe tak, že Type bude v pozici "uke" a Tharn v pozici "seme" a jsem rád, že slovo (zřejmě japonského původu) nebylo přeloženo, protože se nemusí vždy jednat jen o "top" a nebo "ten, kdo to vloží do díry", jak ochotně vysvětluje jeden asijský pisatel na netu. Potěšením pro mě byla i postava Techna, fotbalisty, pěkně střiženého podle hrnce (nebo spíše podle Star Treku, rozuměj vlasy), který svou mimikou byl hereckým asijským příkladem naivněkřečovitého-roztomilého herectví.

poznámky pod čarou, které neovlivnily mé hodnocení (nejsou to výtky, jen pro vykouzlení úsměvu):
- u některých dílů mi to připadalo, že minimálně polovina Thajska je teplá (tím nemám na mysli jen počasí) ...
- kluci se pěkně pusinkovali, v noci proběhl vášnivý sex, až se jednou Type zmínil, že mu Tharn málem zlomil pánev, ale ráno vylézají z postele stejně oblečení, jako večer před "hrátkami", v Evropě by určitě ráno vylézali z postelí nazí ...
- herečka ztvárňující Type-ho matku musela mít zřejmě nějaké konexe u režiséra, že ji do seriálu obsadili, protože vypadá spíše jako Type-ho babička (61 let) a když otec synovi nadává a ona se ho zastává, že ji otec "sbalil" už v devatenácti, tak to otec měl ve skutečnosti 8 let ...
https://mydramalist.com/32555-tharntype-the-series

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.