Podrobnosti recenze
9.4 20 10Velmi sympatičtí hetero (?) herci obou hlavních rolí (22 a 29 let), roztomilá postava Type-ho mě okouzlila tak, že jsem mu to žral s úsměvem i s navijákem, myslím tím to, že přes den byl tvrdý homofob s urážlivou mluvou a večer se nebál Tharna zeptat, jestli by mu to zase "udělal". Nejlépe tak, že Type bude v pozici "uke" a Tharn v pozici "seme" a jsem rád, že slovo (zřejmě japonského původu) nebylo přeloženo, protože se nemusí vždy jednat jen o "top" a nebo "ten, kdo to vloží do díry", jak ochotně vysvětluje jeden asijský pisatel na netu. Potěšením pro mě byla i postava Techna, fotbalisty, pěkně střiženého podle hrnce (nebo spíše podle Star Treku, rozuměj vlasy), který svou mimikou byl hereckým asijským příkladem naivněkřečovitého-roztomilého herectví.
poznámky pod čarou, které neovlivnily mé hodnocení (nejsou to výtky, jen pro vykouzlení úsměvu):
- u některých dílů mi to připadalo, že minimálně polovina Thajska je teplá (tím nemám na mysli jen počasí) ...
- kluci se pěkně pusinkovali, v noci proběhl vášnivý sex, až se jednou Type zmínil, že mu Tharn málem zlomil pánev, ale ráno vylézají z postele stejně oblečení, jako večer před "hrátkami", v Evropě by určitě ráno vylézali z postelí nazí ...
- herečka ztvárňující Type-ho matku musela mít zřejmě nějaké konexe u režiséra, že ji do seriálu obsadili, protože vypadá spíše jako Type-ho babička (61 let) a když otec synovi nadává a ona se ho zastává, že ji otec "sbalil" už v devatenácti, tak to otec měl ve skutečnosti 8 let ...
https://mydramalist.com/32555-tharntype-the-series