Podrobnosti recenze

9.0 12 10
Filmobanka
L.X.
L.X.
Květen 11, 2013 13927
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Za mě je to skvělý seriál. Vtipný, občas trochu melancholický, svým způsobem rodinný a částečně autobiografický. Chvíli mně trvalo pochopit ten název — vždyť ho všichni protagonisté mají rádi. Což bylo dost zarážející, vzhledem k jeho asociálně upřímnému chování. Zřejmě šlo ale spíš o vzkaz k publiku. Mít Joshe rád je totiž trochu oříšek. Alespoň pro mě ze začátku byl. Pro někoho kvůli vzhledu, protože kvůli typu kůže vypadá výrazně starší a není typický filmový hezounek (na rozdíl od jeho drahých poloviček). Pro jiné právě kvůli tomu, jak se chová vůči ostatním. I když mojí favoritkou byla otcova milenka Mae, časem jsem se naučil mít rád i Joshe.

Oceňuji zejména herecké obsazení, jedinečné charaktery, vývoj a gradaci děje. Třeba když na konci první série odešla poměrně výrazná postava a Joshovi, který je zároveň autorem, se ji podařilo nahradit zcela odlišnou, ale snad ještě zajímavější figurou. A také mě vždy potěší, když se v pozdějších sériích alespoň mihnou postavy, které dříve měly v příběhu výraznější úlohu. Toho jsem se tady dočkal.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.