Podrobnosti recenze

9.1 9 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Listopad 22, 2020 2174
(Upraven: Leden 29, 2021)
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Byl to zatím NEJREALISTIČTĚJŠÍ seriál pinoy produkce, co jsem viděl a troufnu si říci, že zatím pro mě i jeden z nejlepších BL projektů poslední doby. Ani se nedivím, že oba hlavní představitelé Ian Pangilinan a Paolo Pangilinan (Vlad a Karl) získali jakousi tu cenu BL - RAWR Awards Tandem roku 2020. Oproti přecukrovaným BL pohádkám s nerealistickým dějem a scénáristickými zvraty hned od prvního dílu vstoupíte sice do jednoduchého příběhu, ale za přispění herců, scénáře, režiséra a dalších tvůrců, NAPROSTO SKVĚLÉ, KOUZELNÉ HUDBY, podtrhující celý příběh a pocit z něj, a projedete celým seriálem bez postranních zdržovacích sraček jako máslem a na konci si řeknete, že takto by se to mohlo stát i ve skutečnosti. Až jsem si říkal, kde jsou ty ohňostroje, proudy umělých slz a soplů a přešťastných komparzistů na konci. Dobře je zahraná i postava Vladovy sestry Judit (Adrienne Vergara). Doporučuji i těm, kteří mohou tyto druhy seriálů a přitom neumí ani slovo anglicky.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.