Podrobnosti recenze

6.9 5 10
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Leden 23, 2021 2509
(Upraven: Říjen 30, 2023)
Celkové hodnocení

7.5
Příběh

6.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

9.0
Zpracování

8.0
1. SÉRIE BEN X JIM: Seriál začíná velice pomalu a zdálo se mi, že snad v prvním díle je nejvíce zbytečných scén. Ale to většinou bývá vždy, než se se vším seznámíme. Kdo vydrží, udělá moc dobře, protože z pomalého rozjezdu se nakonec vyklube pořádné klubko, a z romance se stává velké spletité drama o lásce a úskalí s ní spojených. To je krásné poselství tohoto filipínského seriálu, který výrazněji vyčnívá z šedi průměru a zdá se mi, že Filipínci v roce 2020 více pronikli s produkcí kvalitnějších BL projektů. V jejich podání není tak výrazná šablona (především v Thajsku) škola-kluci-láska, ale mají daleko větší záběr různých variant. Většina herců je hetero, ale hrát postavy minoritní sexuální orientace jim nevadí, neboť největším poselstvím těchto seriálů je LÁSKA bez ohledu na pohlaví. Hodnocení: 8 7 9 8 https://mydramalist.com/67711-benxjim 2. SÉRIE BXJ FOREVER: U mě došlo k posunu v postavách z původního Bena na Jima a herecky mě i více ten druhý jmenovaný oslovil. Možná to bylo i tím, jak byla postava Bena napsána (plačtivý ublížený debil, co nyní neví, co chce). Hlavní píseň se mi vryla pod kůži a i ostatní bylo ok. S postavami jsem se sžil a ty zachránily alespoň ty čtyři body za příběh druhé série, některé díly byly na můj vkus příliš natažené a osvěžením pro mě byli sympoši Roy a Bogs. Hodnocení: 4 7 9 8 https://mydramalist.com/683183-b-x-j-forever

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.