Podrobnosti recenze

7.9 5 10
Filmobanka
Ien25
Ien25
Leden 24, 2021 1113
(Upraven: Říjen 30, 2023)
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

9.0
Zpočátku jsem si myslel, že se dále bude rozvíjet příběh Ae-Pete, ale to jsem se velice zmýlil a v prvních dílech jsem byl trošku vyveden z míry, že některé scény se opakují z 1. série, zřejmě to tak tvůrci chtěli. Druhou sérii jednoznačně vévodí vztah Tina a Cana, ty okolní mě moc nezajímaly a nakonec se příběh pěkně vyvine i ve vztahu k Tinově rodině, bratrovi, otci. Chtěl jsem dát ještě o chloupek nižší ohodnocení, ale ten konec (11 až 13 díl) měl opravdu sílu. A ... tak, jak nemusím ty asijské mladíčky s afinami až do očí, tak tam byly i jiné typy mladých thajských mužů a mezi nimi mě učaroval Hin právě ke konci, kdy se příběh Tinovy rodiny rozmotává ...
https://mydramalist.com/52541-love-by-chance-2

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.