Podrobnosti recenze

9.2 9 10
Filmobanka
Ien25
Ien25
Srpen 16, 2020 2537
(Upraven: Listopad 01, 2023)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Dle mě jeden z nejlepších thajských BL seriálů roku 2020. Kvarteto hlavních hrdinů v civilním věku 28,25,22 a 20 let s pečlivě načesanými afinkami rozehrálo pod vedením tvůrců partii, která není zcela běžným formátem tohoto druhu seriálů. Tutor se svou dívčí tvářičkou a s některými úsměvy jak měsíček na hnoji (v dobrém), nakažlivě přitažlivý Fighter, dlouhán Saifah a maličký Zon. Já bych doplnil - pro mě byl moc sympatický Day (dal jsem ho do Obrázků, je druhý seshora). Škola byla hodně potlačena v prvních dílech a v druhé fázi vymizela, do popředí se protlačila větší erotičnost v závěrečných dílech, diváci si ji užijí hlavně u dvojice Tutor-Figther, což po mnoha seriálech, kdy po dlouhém čekání na konci uvidíte max. pusinku a nebo ani tu ne, je posun. Vše bylo na výši, především hudba a zpracování, kamera, střih, výtvarná stránka, užít si můžete i thajských pláží a ostrůvků. Kdo zrovna nemusí všechny BL seriály a vybírá si jen nejlepší kousky, za mě Vám tento seriál doporučuji. https://mydramalist.com/32592-why-r-u-the-series

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.