Podrobnosti recenze

8.7 8 10
Filmobanka
Ien25
Ien25
Říjen 31, 2019 5780
(Upraven: Listopad 17, 2023)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Pokračování seriálu Kiss Me Again: Pete-Kao se velice podařilo. Dle mě změna režiséra prospěla. Vždyť se stačí podívat tady níže pod recenze na další režisérovy seriály zde uvedené a ani jeden není v hodnocení podprůměrný. Navíc jsem si vše užil se slovenskými titulky. Děj nenudil, neustále se "něco" dělo, snad jen v prostředních epizodách jsem zaznamenal dvakrát třikrát na chvíli zpomalení, proto ubírám v hodnocení dva body. Herecká sestava byla dospěláčtější, a hlavně velmi dobře zahraná. Pete (v době natáčení 28 let), kterému malinko ujiždějí oči, což není jeho nevýhoda, ale naopak roztomilost, urostlý Kao (27), dvojice Sun (26) - Mork (22) výborná, mnohdy v příběhu až převýšila hlavní dvojici. Dle mě to přeslazené nebylo, BL seriály tu "sladkost" mají v sobě, naopak, tady Pete, Kao, Sun jsou bývalí bitkaři a Mork do poloviny seriálu by mlátil hlava nehlava. Zaujaly mě i postavy "škůdce" Nona (19) a bráchy od Suna - Raina (22). Zvuk-hudba výborný a ústřední motiv s houslovým partem excelentní. Zpracování profi. https://mydramalist.com/31858-dark-blue-kiss

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.