Podrobnosti recenze
4.8 4 10Pro diváka to není snadný film, ani nesahá do velkých výšin ohodnocení, mnozí to vzdají pro naprostou zmatenost, šílenost, kravinu, debilitu a i já jsem měl tuto tendenci. Ale nejen pod vlivem toho, že film získal několik ocenění na různých festivalech jsem se dodíval a .... většinou u slabého filmu končím a více si na něj už nevzpomenu a ani nechci vzpomenout. S tímto snímkem tomu tak ale není a stále víc jsem přemýšlel, co tím mělo být sděleno.
Herecká stránka u tohoto hrubšího erotického filmu ale byla dle mě solidní a muselo to být i hodně práce. Gun hraje naprosto jinou postavu, než jak jej známe. Mac neměl strach se ukázat v nepříjemných situacích a erotických pozicích. Cherry podala výborný výkon plný nenávisti, chtíče, násilí a zloby a jako postava měla několik životů jako kočka. Ve filmu jsou i další postavy, zaujal mě LadyBoy, u kterého jsem nejdříve v jeho ženské roli nepoznal, že je to muž (no spíše hubeňoučký mladík). Zahrál si tam i samotný režisér. Zřetězený chlapec byl nesmutnější postavou filmu. V mém nitru zůstaly otázky typu, zda je toto vůbec možné v lidské společnosti, ale zřejmě ano ...