Podrobnosti recenze

8.8 5 10
Filmobanka
Hadonos
Hadonos
Srpen 31, 2017 2853
(Upraven: Listopad 16, 2022)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

10.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Romeo a Julie = Romil and Jugal. Jsem rád, že jsem zhlédl tento seriál až po tom, co už se to v Indii pohlo trošku k lepšímu. Každý při sledování pozná, že je to indické, aniž by to věděl dopředu. Komičnost, tanec, zpěv, melodrama, lehké přehrávání. Nevadilo mi, že příběh dvou devatenáctiletých kluků ve skutečnosti hrají herci mnohem starší (např. Romil měl v době natáčení 31 let), ani to, že jejich vztah v prvních epizodách nebyl prakticky žádný a trošku divné mi připadalo, že po prvním polibku Romil Jugala tak zmlátil a dokopal. Jinak ale všechna čest na Indii, kvalitní seriál s výchovným efektem, neboť ta obrovská masa lidí žijících na tomto subkontinentu se musí v tomto ohledu neustále masírovat. A proto za toto něco "navíc" zvyšuji hodnocení za příběh z 9 na 10 celých. Škoda, že se zřejmě druhá sezóna nekonala (?) a těším se, že kanál ALTBalaji nám přinese ještě další překvápka.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.