Podrobnosti recenze

7.1 6 10
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Duben 18, 2021 2032
(Upraven: Červen 26, 2021)
Celkové hodnocení

6.0
Příběh

6.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

6.0
Zpracování

5.0
Já doplním, že seriál ještě neskončil, čeká se na závěrečný díl, ale ten, jak víme, už asi nic nezmění. Myslím, že už jsem viděl dost z thajské produkce a na začátku jsem se i těšil. Přišlo rozčarování. Dvě třetiny seriálu byly dle mě více přemrštěné, zatlačené do ještě větší "komediálnosti" než obvykle, prošpikován naprosto zbytečnými zdlouhavými scénami a rojem obtěžujícíhi hmyzu v podobě pitvořících se postav a zženštilců a hercům jsem ty odříkávačky ani za mák nevěřil. Po desítkách seriálů jsem myslel, že to vzdám. Kromě toho Pi-ho na začátku moc nezošklivili, představoval jsem si nějakou Ošklivku Betty. Všechno zachránily poslední tři díly, kdy se příběh trošku rozjel, ale i tak byla pro mě postava Pi protivná, neustále odmítající svého "nápadníka". Závěr byl v podobě tleskajícího a falešně přejícího davu ala Love, Victor. Seriál by pro oko evropského diváka potřeboval řádně prostříhat, především v těch prvních dílech a celý projekt byl dle mě hodně mimo "uvěřitelnou zónu". V tomto případě by se tvůrci mohli porozhlédnout k daleko uvěřitelnějším projektům na stejné téma především z Taiwanu, částečně i Japonska a Koreji. Oceňuji že byli vybráni mladí herci, všem bylo max. 20 let, Pi-mu dokonce jen 17.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.