Podrobnosti recenze

8.6 12 10
Young Royals / Mladá modrá krev
Filmobanka
marow
marow
Červen 10, 2021 3201
(Upraven: Květen 13, 2024)
Celkové hodnocení
 
5.8
Příběh
 
5.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
5.0
Zpracování
 
5.0
1. série:
Bylo - nebylo. Za devatero horami a devatero řekami, se rozprostíralo švédské království, kterému vládla mocná královna, pobírající štědré státní dotace. Spolu s chotěm vychovávali dva syny. Prvorozeného, budoucího krále, Erika a mladšího, problémového Wilhelma, kterému vstoupil do cesty kudrnatý smíšek Simon. Jak to v pohádkách bývá u kolébky totiž stála i zlá sudička, která princi přichystala několik životních překážek, se kterými se vyrovnal někdy se ctí, jindy se ztrátou kytičky. Pohádka to byla děti celkem povedená. Jestli spolu žili do doby, než je smrt rozdělila nevím a je mi to vlastně jedno.

2. série:
Pozoruji, že Netflix přitahuje šrouby a produkce je ovlivněna stále více "woke culture", díky které v ději pěkně obrousili problematické pasáže, vzorce chování...Kvůli potřebě nechat si pootevřená vrátka pro třetí sérii, se seriálu vrátila dynamika v poslední epizodě. Do té doby převládala pouhá šeď plná tlachání o všem a zároveň o ničem. Za mě tedy pokračování nemuselo vzniknout. Zřejmě to bude tím, že nepatřím do cílové dětské skupiny.

3. série:
Přišla mi po všech stránkách nejlepší.

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.