Podrobnosti recenze

8.2 10 10
Filmobanka
r4472c
r4472c
Prosinec 30, 2020 2191
(Upraven: Srpen 01, 2021)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Seriál jsem měl stažený a dlouho jsem ho odkládal. Musím ale říct, že jsem ho zhltnul za dva večery a jsem nadšený. I když herci už měli při natáčení 21 a 23 let, vypadají opravdu jako mladí teenageři a byli kouzelní. Jejich příběh odehrávající se v době pandemie je tak lidský a přitom tak uvěřitelný. Hlavně díky přirozenému projevu obou hlavních představitelů. Nebudu to dál rozebírat, jen bych ho všem velmi doporučil. Po Hallo Stranger další vynilající filipínský BL seriál. Už se těším na druhou sérii.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.