Podrobnosti recenze

7.3 2 10
Filmobanka
watson04
watson04
Červen 26, 2021 585
(Upraven: Srpen 01, 2021)
Celkové hodnocení

7.3
Příběh

8.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

6.0
Byla to prostě Espaňa, osobitá Espaňa ... POROTA: vždy musí rozhodovat "někdo", kdo má svůj úhel pohledu, a ten nemusí být vždy úplně ten nejsprávnější, nejideálnější, rozhodují jen nezaujatě zaujatí lidé. Připadlo mi, že už dávno předem věděli porotci, koho sejmou nebo kdo půjde dál. To vycítil Inti a dle mě jeho odchod ze soutěže jsem vůbec neodsuzoval. Ve dvou-třech dílech se mi líbil Supreme v "ženském", ale jinak byl asi opravdu zatím nejslabším moderátorem, co jsem v těchto druzích soutěží viděl. Osvěžením měli být dva gay-herci postav ze seriálu Física o Química, ale jejich nadšení a tleskání do rytmu u vystoupení soutěžících působilo na mě někdy trošku falešně, prostě stále jsem v něm viděl pokyn režiséra, aby se "bavili". Ana byla pro mě nejpřijatelnější. Ještě falešnější, to jsem se skoro až styděl, byl závěr, kdy se objevil Inti, a porotci mu fandili, jako kdyby měl vyhrát, a přitom byl ve třetím kole na odpis ("raději se zbavíme Bolívijce, aby Španělé zůstali"). SOUTĚŽÍCÍ: pestrá směsice, kde mě někteří zaujali méně, někteří více. Téměř celou soutěž jsem odhadoval na nejvyšší stupeň Carmen, vesměs podával výborné promyšlené výkony. Ve vlastním finále mě ale hodně zklamal a jeho závěrečná korunovace mi přišla za zásluhy v předchozích dílech, a to mi nepřišlo zrovna nejideálnější. Divně nalepená paruka ve finále, afektované kroucení a "zakalené" oči, vše bylo pro mě falešné. Naopak, Killer to ve finále opravdu zabil. Dokonalá mimika a skvělý uvěřitelný výkon už ale na předem daném pořadí nic nezměnily. Sagittaria byl výborný, ale v průběhu soutěže pořád stejný, pro mě se nijak nevyvíjel (žádná prsa, stažený pas, "neviditelný" penis). Z ostatních byla pro mě osvěžením úžasná Arantxa a původně mrcha Dovima a její odchod byl nejlepším dílem celé série. Ještě mě zaujal Hugáceo, ne svým vzhledem, ale postavami, které předváděl a mě inklinovaly nejvíce ke španělské historii a literatuře.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.