Podrobnosti recenze
9.4 9 10Výborný film podle japonské mangy, ve kterém se snoubí témata sebevraždy (nakonec v příběhu k žádné až do konce-smrti nedošlo), záchrany života, dominantního a perverzního doktora, znásilnění, sexuálního mučení a zneužívání, pocitu viny, touhy a druhé šance na život. Přesto, že snímek vypadá jako obyčejný a bezduchý erotický produkt, opak je pravdou a takovou hloubku a poselství o tom, jak vzácný a zranitelný je život, jsem v podobném erotickém stylu ještě neviděl. Už jsem tady kdysi psal, že Japonci se nezdají .... Je potřeba se nejdříve povznést nad to, co ve filmu je, dodívat se až úplně DO POSLEDNÍHO záběru, aby divák pochopil podstatu příběhu, která vlastně ve své hloubce vůbec o erotice není. Byl to pěkný mazec.
Vkusně provedené intenzivní erotické scény. Ač byly velmi přesvědčivé, natočeno a nastříháno to bylo tak skvěle, precizně, do nejmenšího detailu, že nebylo vidět jediný chloupek ani kousek ohanbí a herci k tomuto přesvědčivému dojmu přispěli svou nejvyšší měrou. Doktor byl pro mě přes kontroverzi své role sympoš (herec Kitadai Takashi). Spousta lidí si bude myslet, že jde o brak a nezvládne se dodívat (vlastně začátek není pro žádného diváka snadný), ale upozorňuji znovu, že hlavní podstatou není erotika a obě v nitru zlomené postavy nakonec ....