Podrobnosti recenze

6.1 4 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Listopad 08, 2021 973
(Upraven: Květen 28, 2022)
Celkové hodnocení

6.8
Příběh

2.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

9.0
Zpracování

8.0

Seriál z kulinářského prostředí, vcelku stopáží dost dlouhý, originální.
Co se mi nelíbilo: zdlouhavost, některé scény se vlekly jako sopel, určitě to tak tvůrci chtěli, ale tentokráte to na mě nezabralo tak, jako do maxima vyšroubovaný a skvěle hodnocený korejský seriál Light On Me, pokud by stopáž byla zkrácena o 60-70%, vůbec nic by se nedělo. V příběhu byly též některé nedotaženosti u vedejších postav, nesouvislosti a naprosto se mi nelíbily divné, potrhlé zvraty a chování hlavní postavy Aek-a, především vůči Aue-ovi, jehož jednání dál ve mě ztratilo jakoukoliv důstojnost a závěrečné záběry těch dvou byly pro mě v posledním díle tak falešné.
Co se mi líbilo: naprosto fantastické kulinářské záběry thajské kuchyně (za ně za zpracování za 10, za zdlouhavost za 6 = celkem 8). Velmi solidní herectví, především Aue a i některé jiné (ne všechny, např. neohrabané herectví Vich-a s dětskou tvářičkou) další postavy (8), hudba, kdy jsem z desítky ubral jen jeden bod (9).

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.