Podrobnosti recenze

7.8 5 10
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Leden 11, 2022 3610
(Upraven: Březen 13, 2022)
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

9.0
Zpracování

8.0

Pan Popelka se jistě řadí mezi ty lepší, úspěšnější vietnamské projekty. Patří ale do početné množiny asijských seriálů, kde by se s příběhem dalo ještě více pracovat. Vše bylo pro mě mírně nadprůměrné a oceňuji především to, že se herci vzájemně "neštítili", jako v některých jiných asijských projektech, "pusinky" byly opravdové a i ta scéna ve vaně v posledním díle byla přesvědčivá. Huynh byl jako "lékař" na můj vkus příliš mladinký a nakonec vyklouzl moc hladce z toho, že chtěl "gangstera" zabít poloniem, sestřička byla afektovaná. Nguyễn Bá Vinh je velmi zkušený vietnamský BL herec, a to už je jen můj osobní pocit - oběma hlavním představitelům bych upravil jinak vlasy. Celkově ale spokojenost. Škoda, že mnohé filmy a seriály z Vietnamu uniknou pozornosti MDL.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.