Podrobnosti recenze

9.3 14 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Říjen 29, 2021 3416
(Upraven: Duben 13, 2022)
Celkové hodnocení

7.5
Příběh

7.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

7.0
Zpracování

7.0
Počkal jsem si na další díly 7-12 a mohu říci, že tento projekt se očekávaně zařadil do úzké množiny těch nejlepších thajských BL projektů, jak je i vidno v hodnocení na MDL a především IMDb. Pro mě dominovala jednoznačně superroztomilost, kde mě přesvědčil především jednadvacetiletý Pran (Nanon) v jeho první BL roli. Sekundoval mu samozřejmě Pat (Ohm), ale tomu jsem už tak moc nevěřil, jako např. v seriálu He´s Coming To Me nebo ve filmu Dew (oba zde máme). Cítil jsem, že vzájemné "hrátky" ze strany Pata jsou jen hrané a spíše jsou to scény, ve kterých mají padat tisíce mladých žabek-puberťaček na zadek. Příběh byl vymyšlen dobře, ale přesto asi dva tři díly mi přišly zbytečné a děj se nikam neposouval a předem jsem přesně odhadoval, co bude za další scénu, a to mě nebavilo. Hodnotím vysoko, ale s poznámkou jako u 1000 Stars stejného režiséra - vše vyšponované do maxima "krásna", ale pořádný fyzický kontakt mezi hlavními představiteli se odbyde falešným "laškováním". Cíleným objektem tohoto seriálu asi není dospělý gay divák.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.