Podrobnosti recenze

6.9 5 10
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Leden 23, 2021 2506
Celkové hodnocení

6.0
Příběh

6.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

5.0
Zpracování

6.0
Ben X Jim

Díky výborným českým titulkům bylo sledování pro mě mnohem pohodlnější a mohl jsem si jej lépe vychutnat. Děj nabízí již známé a často užívané prvky, jakými jsou dětská láska přetrvávající do současnosti, partička přátel, kterým je věnován mnohem menší prostor. V tomto případě se povedlo nadávkovat ho tak akorát, aby nepůsobil jen jako povinná položka, ale příjemný doplněk. I vedlejší postavy prochází totiž vývojem. Úsměvná byla Flo-řina práce zdravotní sestry, kterou využívala spíše k propagaci sebe a makeupů na sociálních sítích. V první řadě šlo o milostný příběh dvou kluk, kteří hledali cestu, jak spolu být i přes dávné hříchy rodičů, které později stejně narušily jejich vztah. Mé počáteční sympatie k Benovi se brzy přelily k Jimovi. Jeho postava i herecký výkon mi byly sympatičtější. Ben působil více strojeně a ploše.

Ben X Jim Forever

Pokračování plynule navazuje a v očekávání plnění slibu "Budu tě milovat navždy" přichází šok. Po Jimově návratu ho nečeká otevřená Benova náruč. Do seriálu vstupují nové postavy, včetně trans aktivistky a děj se zbytečně rozmělňuje. Z nerozlučného páru se stávají dva jednotlivci. Zatímco Jim usilovně hledá svoji lásku a bohužel dává planou naději svému šéfovi, Ben tráví čas přemýšlení s Royem na farmě. Z jejich prvního setkání, které bylo nevyhnutelné jsem mě hodně smíšené pocity. Sice Ben vysvětlil důvod změny chování, přesto jsem pro něj do konce nenašel pochopení. No a závěr? Byl stejně rozpačitý jako celá série, kterou de facto vymazal a posunul děj opět na startovací čáru tohoto pokračování.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.