Podrobnosti recenze

8.9 15 10
Filmobanka
erthos
erthos
Říjen 24, 2009 15931
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0
Může to dopadnout dobře?
To byla první myšlenka, která mě napadla, když jsem zjistila, o čem film je...
No, to budete muset zjistit sami, ale já vám tenhle film opravdu doporučuju???
Postava Larse se může zdát poněkud plochá, ale mně se líbil. Měla jsem pocit, že se k nim přidal spíš proto, že chtěl někam patřit, než že by tak moc sympatizoval s jejich názory... i když byly chvíle, kdy mentalita davu udělala své. Vytkla bych mu jen jednu hloupou chybu. Opravdu ho nenapadlo, že v jejich situaci by bylo dobré se za všech okolností ujistit, že jsou sami? Ne. Nejen dobré, byla to nutnost... Naprostá nezbytnost...
Naproti tomu Jimmy... tu postavu miluju❤️❤️❤️ Nestal se z něj „klaďas“. Neotočil se jako mávnutím kouzelného proutku o 180˚. A i když se s ním změna udála, zůstaly mu záporné vlastnosti... a díky tomu byl tak lidský... tak zatraceně člověčí... příklad toho, že touha může zvítězit nad ideály.
Ale všechno zlé se nám jednou vrátí a v tomhle případě ze strany, odkud jsem to nečekala?
Ano, tenhle film se nám snaží ukázat, že i „nácek“ je jen člověk... a daří se mu to...

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.