Podrobnosti recenze

4.4 2 10
Filmobanka
petr12
petr12
Duben 11, 2021 362
Celkové hodnocení

4.8
Příběh

6.0
Herecké výkony

4.0
Zvuk

5.0
Zpracování

4.0

Ne, ne, ne ... snažil jsem se hodně vše pochopit, vcítit se do životů v nejnižších patrech filipínské společnosti, ale nešlo mi to přes bariéru slabších až amatérských hereckých výkonů a nedobrého zpracování, a i když měly tentokráte transky osud v tomto seriálu krutý, svádí mě to snad jen k tomu, protože se vyskytují prakticky ve všech pinoy projektech, že jsou jich na Filipínách snad statisíce, jinak si to nedovedu vysvětlit. Seriál jakoby nekončí a měl mít pokračování v My Chinito Prince, kdy bylo vyprodukováno 5 epizod a poté bylo pokračování tohoto projektu jednoduše "canceled" ... myslím, že asi nejen z důvodu nedostatku peněz ...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.