Podrobnosti recenze

9.6 15 10
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Prosinec 14, 2021 2137
(Upraven: Listopad 15, 2022)
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

8.0
Zpracování

8.0
Není to jednoduchý seriál a já po prvním díle jsem jej odložil, že mě to asi bavit moc nebude, neboť se mi Gun se svojí sladkou tvářičkou "nehodil" do role především Blacka (hraje dvojroli). Až po čase jsem se k projektu po přeložení vrátil, nelituji a gratuluji páru Gun+Off, že vytvořili pár i ve svých skutečných životech. O to je jejich herectví autentičtější, uvěřitelnější v seriálovém vztahu obou postav (myslím White-a a Sean-a) a vrátil jsem se i k seriálu Theory of Love, kde Gun+Off také hrají hlavní roli (i když pod jiným tvůrčím týmem a režisérem). Opravdu to byl záhul po všech stránkách. Herecké výkony, kde není prakticky co vytknout, ostatní kritéria hodnocení a je to i zásluha všech tvůrců, skvělé režisérky a scénáristky v jednom. Postavy se mi vryly do nitra, a to nejen hlavní dvojice (vlastně trojice), ale např. Yok+Dan, Gram, Tod, Gumpa a neovlivnilo mé hodnocení ani to, že konec je takový, jaký je. Tento projekt strčí do kapsy, ač si někdo myslí, že asijské seriály jsou tu jen "trpěné", i neasijské seriály, nakonec tomu svědčí i hodnocení na světových serverech.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.