Podrobnosti recenze

7.7 4 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Duben 26, 2022 1237
(Upraven: Květen 24, 2022)
Celkové hodnocení

7.8
Příběh

7.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
V prvních dílech na mě zpracování působilo levně, ta otřesná dívka byla tak milá, jak prasklý vřed na zadnici (lépe by ale vyznělo to sprosté slovo). Postupně příchodem Hollanda se vše vyvrbilo a celkový dojem ze seriálku je velice milý a oceán tam také hraje svou roli. Co mě ale úplně dostalo, byl Han. Nejen to, že vypadá naprosto suprově, ale zvládl svou postavu s nesmírnou pokorou, láskou a přesvědčivostí a vytáhl pro mě tento malý korejský šperk do nadprůměrnosti.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.