Podrobnosti recenze

9.6 27 10
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Tohle je tak netypické BL, že diváka uchvátí od prvního dílu a nepustí až do konce. Na každý díl jsem netrpělivě čekala celý týden. KinnPorsche je BL seriál z mafiánského prostředí s komediálními prvky, má slušný scénář a výbornou postprodukci, za mne supr soundtrack (vynikající skupina Slot machine nebo hudba Jeffa Satura, který hraje i nejmladšího z tria mafiánských synků) i spoustu akčních scén (střílečky i mlátičky; herci absolvovali spoustu workshopů a dávali z nich videa na YT). Hlavní hrdinové nejsou žádné citlivky, ale chlapáci, kteří každý spor vyřeší „postelovou scénou“. Chemie mezi hlavními páry je velmi znatelná. Nechybí motiv ochránce, pomsty, složitých rodinných vztahů, sourozenecké oddanosti, rodičovské šikany; ale i romantiky, přežití v divočině vs. života v luxusním mafiánském mrakodrapu, nebo třeba BDSM. Scénáristé určitě měli načteného i Kmotra. Trochu mi vadilo na posledním delším díle, že byl až příliš nacpaný zásadními informacemi a čas na jejich vstřebání byl moc krátký. Ale chápu, že to chtěli vygradovat na samém konci. Herci to měli náročné, tenhle seroš byl dle mého názoru životní výzva. Za mě letošní Best of BL.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.