Podrobnosti recenze

9.1 10 10
Filmobanka
liam01
liam01
Leden 03, 2020 2971
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Romantika z hor. Má nízký věkový rating, všechno "bublá pod povrchem", takže v tom nehledejte explicitní scény či nedejbože "to". Product placement zde dosáhl maxima. Jako sorry, ale že ranger používá růžový pleťový krém, že uvařit někomu kafe = nasypat rozpustný prášek jisté značky do horké vody, nebo že si hlavní představitel tak 5x za sérii dá svoji vlastní značku slaných křupek Mix (jeho podnikatelská bokovka)... je to úsměvné a trochu trapné, ačkoli to měly být cute scény. Ale rozumim, že z něčeho se rozpočet doplnit musí. Stopáž bych zkrátila tak na 40 min, nicméně pořád se něco dělo, takže hodinové díly zase tak nevadily. Správně rozervaný hlavní hrdina Tian a rozpolcený PhuPha. Postavy z vesnice, hlavně děti, za mě super. Torfun si taky docela zahrála, výborný motiv dárce orgánů prostupující až do posledního dílu; záporák Sakda (v Triage z r. 2022 je taky záporák Sakda, fakt by mě zajímalo, jestli to thajsky znamená něco ukrutnýho); rozkošný doktůrek a sympatický bestie Longtae; vzorný starostlivý tatík a přísná matička. Dává to smysl a příběh je silný, neotřelý. Nejste chvilku v klidu, neustále se střídají ups and downs. Hudba perfektní, to už tu padlo. Za mne povedený seriálek (seriózně to nazvat "seriálem" nedokážu, je to fakt slaďoučký).

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.