Podrobnosti recenze
7.3 4 10Napoprvé jsem si nevybral. Rozhodně to není nic pro běžného diváka BL pohádek. Kdo hledá jen pohodičku ke sklence vína, natáhnout nožky, relaxovat, nemá náladu se zamyslet a případně se podívat na seriál znovu, což plně chápu, tak takovému divákovi spíše nedoporučuji.
No, negativní věci, jak se to vezme a co tím tvůrci chtěli ukázat, něco za tím je. Rozhodně většinu mladých mužů z jednotlivých dvojic čeká smrt a jak se chovají, užívají si poslední dny, jaký dopad to má na jejich vztahy, schopnost odpouštět, milovat, přežít ... určitě by neměl divák, který se uvolí se na toto mírně šílené a lehce erotické dílko podívat, jej hned odsuzovat a házet do koše.
24.9.2022 DODATEK
Po druhém zhlédnutí a korekci titulků už tolik netápu, naopak, mám pro příběh pochopení (je to navíc aktuální, kdy jeden cvok je v současné době schopen naházet na Evropu atomovky), ale neřadím jej stále mezi TOP (zvedám za příběh dva body), s jednotlivými postavami jsem se stále tolik nesžil, možná i proto, že jich je tam více a nebyl dostatek prostoru je poznat do hloubky. Za hudbu neubírám body kvůli nesouladu videa se zvukem, hodnotím dílo tvůrců a ne, že někde na "cestě" někdo kopii nahrál špatně na nějaký server.