Podrobnosti recenze
9.4 20 10Celou dobu jsem měla pocit, jako bych byla "součástí rodiny", jakože patříte do party a všechno se to děje vašim kamarádům. Herci to zahráli fakt skvěle, na to, jak emočně náročné to muselo být. Klobouk dolů.
Režisér a scénáristka jsou titíž, co natočili později v r. 2021 Lovely Writer, a je tam jejich ruka znát, hlavně co se týče BL scén. Těch je tu víc než u Lovely Writer. Minimum hluchých míst. Tematicky se v obou sériích dotýkáme toho, že se jeden z hrdinů nedokáže srovnat se svojí orientací a řeší reakce okolí, to mi přišlo u obou podobné, u TharnType více vyostřené než u LW.
Někdy je zápletka na můj vkus celkem drsná a víc bych trestala přešlapy vůči zákonu a společensky nepřijatelnému chování (schválně neříkám, co přesně, kvůli spoileru; kdo viděl, pochopí). Thajci asi umějí některé věci víc odpouštět, než já.
Zvukaři udělali good job, a to nejen u hlavních dvou písní, které se dobře poslouchají a zní mi v hlavě ještě dlouho po vypnutí seriálu.
Fun facts: Mew a Gulf vyhráli 1. místo v "Best Kissing Scenes in Thai BL Series 2019", a to dostali každopádně právem. Navíc prý museli střihači scény "umravnit", protože Gulf z toho dělal při natáčení moc francouzáky a už jim to "množství jazyku" přišlo přestřelené. :)