Podrobnosti recenze
9.5 8 10Seriál mě naprosto překvapil tím, že vyčnívá hodně vysoko z vod BL produkce především příběhem samotným, časové smyčky jen tak nevidíme. Proto se možná podivíte, že za tento dominantní příběh dávám hodnocení "nejhorší" ?, neboť překombinovanost na konci (s tím naprosto souhlasím s recenzí od Ignacie) a protahování "dramatičnosti" v posledním díle už bylo skoro přes ...
Výborně zahráno, oba herci se na své role velmi hodili, už v předchozí recenzi je zmíňěno, že jsme je spolu viděli v jednom projektu, Tee-ho (v seriálu jako Tol) dále známe z Medvídka (je k podivu jeho stále dětsky nevinný čumáček ?) a Tae-ho (Dr. Tin) z Malování s láskou. Dále se mi líbili Sing, Rit a Art, osobní antipatie jsem choval v prvních dílech proti nethajsky vypadajícímu Jintovi ?, ale nakonec jsem si zvykl a naopak to byl od tvůrců dobrý tah. Doktora Sakdu bych nejraději "zavraždil" už hned na začátku za tu jeho roli a herce známe již z celé řady BL projektů v roli dospěláků, tatínků. strýčků ...
Hudba u mě za 9,5, především úvodní melodie byla superextra a navozovala atmosféru toho, že se tento seriál tak vymyká produkci BL. Fotky hlavních postav jsem přidal do složky Obrázky, vysoké hodnocení též na MDL a IMDb.
Určitě doporučuji, projekt je naprosto jedinečný!